Verlichting 

De juiste sfeer dankzij onze veelzijdige verlichting

Bij Deco Elektriciteitswerken zijn we ons bewust van het belang van verlichting op maat van uw woning en van de verschillende kamers. In uw keuken voorziet u allicht een ander soort licht dan in uw gezellige zithoek, en de lichtspotjes in uw hal mogen gerust wat feller branden dan de spotjes in uw badkamer. Laat uw lichtplan uitwerken door onze vakmannen en slaap op beide oren als het aankomt op de verschillende lichtvoorzieningen in uw woning. Geen lichtplan is te complex voor de technici van Deco Elektriciteitswerken! 

Interieur

Om zeker te zijn van het feit dat uw verlichting naadloos aansluit bij uw stijl en voorkeur, toont u ons gerust uw interieur en het type verlichting dat u wenst. Onze missie is om u het meest ideale licht te bezorgen in elke kamer zodat u overal in uw woning kunt genieten van een optimale en passende sfeer. Onze elektricien plaatst de lichtpunten en bijhorende aansluitingen moeiteloos mee met het andere elektriciteitswerk. 

Klassieke en moderne verlichting

Voor de correcte uitstraling van uw interieur installeren we de meest uiteenlopende vormen van armaturen. Heeft u een modern, landelijk of klassiek interieur? Voor elke stijl hebben we een gepaste oplossing! Bovendien dragen we graag ons steentje bij aan een gezond leefmilieu en daarom werken we met zuinige LED-verlichting. 

Buitenverlichting

De lichtpaaltjes langs uw tuinpaden, een functioneel licht aan uw oprit en garage of gezellige sfeerverlichting op uw terras, dankzij onze vlotte service worden deze toepassingen in een mum van tijd professioneel ge├»nstalleerd. 

Contact

Contacteer Deco Elektriciteitswerken uit Bornem en laat uw lichtplan vakkundig omzetten in de realiteit. Bij Deco Elektriciteitswerken kunt u ook terecht voor domoticaautomatisatievideo- & parlofonie, neem gerust contact op voor meer informatie.