Algemene elektriciteitswerken 

Kwalitatief elektriciteitswerk voor uw renovatieproject

Bent u uw woning aan het renoveren? Dan staat het vervangen van het oude elektriciteitsnetwerk weldra op de planning. Voor het vernieuwen en moderniseren van oude systemen, rekent u op de vakkennis en expertise van Deco Elektriciteitswerken. In de regio van Bornem en Sint-Amands nemen we met plezier het totale elektriciteitswerk van uw woning voor onze rekening. 

Kwalitatief elektriciteitswerk voor uw nieuwbouwwoning

Niet alleen bij renovatiewerken, maar ook bij het inrichten van uw nieuwbouwwoning komt onze elektricien langs voor elektriciteitswerken die nog vele jaren kunnen meegaan. Deco Elektriciteitswerken voorziet uw volledige woning van nieuwe elektriciteit. Afhankelijk van uw vraag en wens, pakken we bij verbouwingen eveneens één of meerdere kamers apart aan, bijvoorbeeld bij een aanbouw. 

Elektriciteit leggen

Wij leggen uw elektrische bedradingen helemaal volgens uw elektriciteitsplan en voorzien uw gebouw meteen van de aarding. Later regelen we de aansluitingen van onder andere stopcontacten, verlichting en meterkasten. Deze kasten kunnen we eveneens reinigen, of als het over een renovatieproject gaat, verwijderen we de oude bedradingen alvorens uw gebouw van nieuwe te voorzien. 

Kwaliteitsmerken

Voor een veilig en betrouwbaar systeem is het niet alleen van belang dat u uw elektriciteitsnetwerk laat plaatsen door ervaren elektriciens, ook besteden we bij Deco Elektriciteitswerken de nodige aandacht aan de kwaliteit van de merken die we aanbieden. Om tot een duurzaam resultaat te komen, werken we uitsluitend met gerenommeerde merken. 

We bieden onder andere volgende merken aan:

  • Niko
  • Legrand
  • Panasonic
  • Siemens
  • Schneider
  • BTicino
  • Aiphone 

Contact

Geef een groot deel van uw (renovatie)werken uit handen en vertrouw voor uw elektriciteit op Deco Elektriciteitswerken uit Bornem. De jarenlange ervaring van ons bedrijf en de precisie waarmee onze vakmannen te werk gaan, zijn uw garantie op een feilloos resultaat. Bij Deco Elektriciteitswerken kunt u ook terecht voor verlichting, domotica, automatisatie, video- & parlofonie, neem gerust contact op voor meer informatie.