Automatisatie poorten 

Automatisatie

Geen enkel elektriciteitswerk is te complex voor onze ervaren elektriciens. In de ruimere omgeving van Bornem geldt Deco Elektriciteitswerken als uw referentie voor professionele toepassingen van elektriciteit. Niet alleen zorgen we voor domoticasystemen en voorzien we u van een duurzaam elektriciteitsnetwerk, maar ook kunt u op onze systemen vertrouwen voor gerichte automatisaties in uw woning. Met onze toepassingen kunt u bijvoorbeeld uw rolluiken of garagepoorten automatisch openen en kunt u uw verwarmingsinstallatie of uw grassproeiers laten automatiseren. 

Conformiteitsattest

Bij de verkoop van uw gebouw moet u over een conformiteitsattest van het elektriciteitsnetwerk beschikken. Met onze kennis en ervaring leveren we meteen de noodzakelijke documenten en wanneer er tijdens deze controle onvoorziene problemen optreden, regelen we een vlotte herstelling of aanpassing zodat u tijdig in orde bent. 

Noodsituaties

Duikt er plots een defect op aan uw elektriciteit? Deco Elektriciteitswerken laat u niet in de koude zitten. Zodra u ons contacteert, haast onze elektricien zich richting uw woning voor het herstellen van:

  • schakelaars
  • stroompannes
  • buitenverlichting
  • beveiligingssystemen
  • camera’s
  • … 

Contact

U hoort het al: de vakmannen van Deco Elektriciteitswerken zijn van alle markten thuis. Voor uw elektriciteitsnetwerk of voor de automatisering van onder andere uw poorten of rolluiken, kunt u op onze kennis en kunde rekenen. Bij Deco Elektriciteitswerken kunt u ook terecht voor verlichtingvideo- & parlofoniedomotica, neem contact op voor meer informatie.