Domotica 

Efficiënt wonen dankzij domotica

Van een sluitend beveiligingssysteem op uw eigendom tot het efficiënter afstellen van uw verwarmingsinstallatie, domotica kunnen we op verschillende domeinen in uw gebouw toepassen. Bent u nog niet zeker van de mogelijkheden in uw woning? Laat onze elektricien dan gerust even langskomen om met u te bespreken welke domotica u wenst. Samen met u bekijken we de opties voor het nauwkeurig uitwerken van uw ideeën en voorkeuren zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van een functioneel domoticasysteem. Kijkt u er al naar uit om uw verwarming van op afstand te bedienen? Wilt u uw rolluiken van op uw werk alvast laten dalen zodat u thuis kunt komen in een heerlijk koele woning? De mogelijkheden met domotica zijn eindeloos! 

Beveiliging

Een belangrijke toepassing van domotica is de beveiliging. Samen met u gaan we na hoe uw domein of eigendom het best kan worden beveiligd met het gebruik van domotica. In de ruimere omgeving van Bornem plaatsen we de nodige camera’s, sensoren en monitoren om voor een optimale beveiliging van uw pand te zorgen. Projecten als deze werken we eveneens in onderaanneming uit. 

Contact 

Contacteer Deco Elektriciteitswerken en ontdek de diverse mogelijkheden van domotica en automatisering. Wij overlopen met plezier alle mogelijkheden voor uw project. Bij Deco Elektriciteitswerken kunt u ook terecht voor verlichtingautomatisatievideo- & parlofonie, neem contact op voor meer informatie.